Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

DVD-k tagjainknak

November második hetében Lepke című hírlevél kiadványunk mellé tagjaink megkapták 3. és 4. DVD-nket, melyen a 2008. szeptember 27-i, a 2008. november 29-i és a 2009. április 4-i találkozóinkon elhangzó előadásokat, valamint a 2009. május 10-én megrendezett Lupus Day rendezvényünk összefoglalóját tekinthetik meg.
– 3. DVD-nk tartalma: HEVÉR KRISZTINA: „Európából jöttem, betegségem címere: lupus”, DR. CZEIZEL ENDRE: A genetika forradalma, DR. NAGY GYÖRGY: Újabb kutatási eredmények SLE-ben, DR. BARACZKA KRISZTINA: Az SLE idegrendszeri érintettsége.
4. DVD-nk tartalma: DR. BÁLINT GÉZA: Lupusos betegek osteoporosisa, HEVÉR KRISZTINA: „Vegyük kézbe lehetőségeinket!”, WORLD LUPUS DAY 2009. MAGYARORSZÁG – Összefoglaló az első magyarországi lupus napról (4 részben), WORLD LUPUS DAY 2009. MAGYARORSZÁG – Rövid klip az első magyarországi lupus napról.
Fontos számunkra, hogy orvosi előadásainkat, beszámolóinkat azon tagjaink is meg tudják nézni, akik a távolság vagy egészségügyi okok miatt nem tudnak eljönni találkozóinkra. Három év óta rögzítjük a találkozóinkon elhangzó előadásokat, majd a stúdió utómunkálatok után publikáljuk weblapunkon és DVD kiadványt késztünk. Így aki nem rendelkezik internet eléréssel, az otthonában is megnézheti DVD-lejátszó segítségével előadásainkat. De érdekes lehet azoknak is újra megnézni, akik már személyesen látták az előadást. A DVD kereskedelmi forgalomba nem kerül, azt kizárólag tagjaink kapják meg.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató