Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Hazai kérdőíves felmérés

Tisztelt Tagtársak, Fórumozók, Látogatók!

2011-ben lehetőségünk lesz arra, hogy a magyar lupusz betegeket ismét képviselhessük nemzetközi szinten, Dániában, Koppenhágában.
Tavaly egy nemzetközi felmérésben vehettünk részt, az idei évtől kezdődően szeretnék bevezetni egy hazai felmérést. A cél, hogy ez a kérdőív minden évben kitöltésre kerüljön, változzon az aktuális hazai helyzet függvényében.
Célom, hogy a változatlan kérdések esetén ne csak az adott évet értékelhessem, hanem láthassam évről évre azt is, hogy mi változott Magyarországon a betegek helyzetével kapcsolatban. A felmérés eredményét egy poszter formájában szeretném a nemzetközi közösség elé vinni, szeretném, ha szeptemberben megjelenhetne honlapunkon, ill. más online vagy nyomtatott egészségügyi magazinokban, valamint egyesületünk nyomtatott médiumaiban is.

Ez a kérdőív nem csak SLE betegeknek szól. Kérem, hogy töltsék ki a családtagok is, a cél, hogy minél több válasz alapján minél hűbb képet kaphassak a mai Magyarországról.
A kérdőív útjára indult, kitölthető lesz 2011. augusztus 31. éjfélig, onnantól kezdve már nem lesz lehetőség újabb válaszok elküldésére, szeptember 1-21-ig tartó időszakban a posztert fogom elkészíteni.
Köszönöm Mindenkinek, aki segít mind nekem, mind a Magyarországon élő sorstársainak azzal, hogy megosztja véleményét ezen felmérésen keresztül.

Mindenkinek további jó egészséget és kellemes nyarat kíván:

Varga Gábor
alelnök, nemzetközi kapcsolattartó
E-mail: gabor@lupusz.hu

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató