Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Támogassa egyesületünket!

Online bankkártyás adományozás

 

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és az OTP Bank az elmúlt évben pályázatot írt ki civilszervezeteknek online adománygyűjtő rendszerbe való belépésre. A www.adhat.hu portálon a programba csatlakozó civilszervezetek számára az adományozók a web áruházbakban használt bankkártyás fizetési módszerrel utalhatnak pénzadományokat, az OTP Bank jóvoltából kedvezményes kezelési költség mellett. A Magyar Lupus Egyesület is nyújtott be pályázatot, amely sikeres elbírálásban részesült.

A NIOK Alapítvány és az OTP Bank több mint 2 évvel ezelőtt indította el közös programját annak érdekében, hogy a magyarországi civilszervezetek adománygyűjtési kapacitását fejlessze. Ennek érdekében dolgozta ki az online, bankkártyás fizetéssel történő adománygyűjtési rendszert, lehetőséget teremtve arra, hogy a civilszervezetek egy újabb eszközt vonjanak be adománygyűjtő tevékenységükhöz. Az eszköz népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy a legutóbbi negyed évben is közel 800 ezer forintot utaltak át rajta az adományozók a programban már részt vevő szervezetek számára.

Tehát a Magyar Lupus Egyesületet már online bankkártyás fizetéssel is támogathatja, az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül.

Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EuroCard/MasterCard dombornyomott, American Express. Az internetes fizetés biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa / MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást.

Az online adományozási lehetőség a NIOK Alapítvány és az OTP Bank támogatásával valósult meg.

Kérjük, hogy az online adományozásnál a „Megjegyzés” rovatba írja be, hogy pénzadományát a Dr. Kaposi Mór Alapba vagy a Schopper Gabriella Alapba kívánja felajánlani. (Ha üresen hagyja a mezőt, akkor adományból 50-50%-ban részesül a Dr. Kaposi Mór Alap és a Schopper Gabriella Alap.)


Az online adományozási rendszer
a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány
és az OTP Bank támogatásával valósult meg!

 

Bankszámlánkra történő adományozás

 

Amennyiben lehetősége van arra, hogy egyedi mértékű pénzbefizetéssel támogassa a Magyar Lupus Egyesületet. A következő bankszámokra várjuk adományát:

Schopper Gabriella Alap: 57200062-10027202

Dr. Kaposi Mór Alap: 57200062-10031858

Az adomány beérkezését követően igazolást állítunk ki az adományozásról és postán kiküldjük. (Amennyiben az adományozáskor nem ismerjük az adományozó nevét, címét, sajnos igazolást sem tudunk küldeni.)

Ha banki átutalással kíván pénzt küldeni, kérjük levélben, faxon, telefonon vagy e-mailben adja meg adatait, hogy az igazolást kiállíthassuk.

Terveink szerint – az adományozókkal egyeztetve – megjelentetjük kiadványainkban és weblapunkon az adományozók nevét.

Adományozás postai utalványon

Amennyiben nem rendelkezik bankszámlaszámmal, bármelyik Postán – belföldi postautalványon – befizethet egyedi mértékű pénzadományt.

Az utalvány felvételekor a Posta feladási díjat számít fel, melynek mértéke megtalálható weblapjukon: www.posta.hu 

A címzett mezőbe ne egyesületünk levélcímét, hanem a Schopper Gabriella Alap vagy a  Dr. Kaposi Mór Alap közvetlen bankszámlaszámát és a Posta irányítószámát adja meg:
Schopper Gabriella Alap támogatása esetén: 57200062-10027202, 1910 Budapest
Dr. Kaposi Mór Alap támogatása esetén: 57200062-10031858, 1910 Budapest

Belföldi postautalvány („piros csekk”) kitöltési minta
a Schopper Gabriella Alap támogatása esetén

Belföldi postautalvány („piros csekk”) kitöltési minta
a Dr. Kaposi Mór Alap támogatása esetén

 

Adományozás PayPal-on

 

A PayPal, a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. Nemrég óta Magyarországon is elérhető.

Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EuroCard/MasterCard dombornyomott, American Express, egyéb bank- és hitelkártyatípusok.

PayPal-en érkező pénzadományoknál 50-50% mértékben részesül a Dr. Kaposi Mór Alap és a Schopper Gabriella Alap.

Az adományozás elindításához kattintson a Donate gombra!

 

 

Adományládába történő adományozás

 

Betegfórumaink helyszínén elhelyezett adományládába történő pénzbedobással is támogathatja közhasznú szervezetünket.

Az adományládánkba gyűjtött pénzadományokból 50-50% mértékben részesül a Dr. Kaposi Mór Alap és a Schopper Gabriella Alap.

 

 

Adó egy százalék

 

Adó egyszázalékos oldalunk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató