Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

SLE-vel kapcsolatos kutatásra várunk jelentkezőket

Kedves Betegtársak!

Olyan SLE-vel élő betegtársak jelentkezését várjuk, akik részt vennének az alábbi kutatásokban. A kutatások vezetője Dr. Fritsch Kinga Doktornő.

1. Balneoterápia

A kutatás során azt vizsgálják, hogy SLE-s betegek életminősége hogyan változik a balneoterápia hatására. 21 napból áll a kutatás, s 15 alkalommal balneoterápiában (termálvíz fürdő) kezelésben részesül a jelentkező, valamint 2 alkalommal vérvétel is történik. A kezelések helyszíne a Budai Irgalmasrendi Kórház (1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.), ezért elsősorban budapesti és Budapest környékiek jelentkezését várjuk. Jelentkezni Dr. Fritsch Kingánál lehet a kflinta@hotmail.com e-mail címen. A kutatás sikere érdekében minden résztvevőknek a Magyar Lupus Egyesület felajánl egy bevásárlótáskát. (Az ajándékot postai úton juttatjuk el 2 hónapon belül.)

2. Kérdőíves felmérések arról, hogy hogyan befolyásolja az SLE napjainkat.

A jelentkezőknek egy kérdőívet kell kitölteni, amely a https://drive.google.com/file/d/1RXT0aS_p3blTJA9ECQVSSq8VCZHpdIWe/view?fbclid=IwAR0rjFN38X34q1y9wACsw_JKeJPJ3Ns7vKmMH-aaS-tzlNLOv4k9keND8HQ címről tölthető le. Nyomtatás és kitöltés után a következő címre kell visszaküldeni lezárt borítékban: Dr. Fritsch Kinga – Budai Irgalmasrendi Kórház 1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19. Aki be tudja szkennelni a kérdőívet, az e-mailben is visszaküldheti a kflinta@hotmail.com e-mail címre. A felmérés sikere érdekében minden résztvevőknek a Magyar Lupus Egyesület felajánl egy Vitaday D3 vitamin készítményt. (Az ajándékot postai úton juttatjuk el 2 hónapon belül.)

Bízom benne, hogy sokan jelentkeztek a programban való részvételre.

Purgel Zoltán

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató