Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

2020-ban is megjelenik a Pillangó magazin

Ebben az évben is ki tudjuk adni Pillangó magazinunkat, amely immár a 9. lapszámunk lesz. Pályázati forrás és gyógyszergyári támogatás felhasználásával tudjuk jelentetni a Pillangó magazint, amelynek borítóterve már elkészült. Most is kiváló minőségű újság fog megjelenni, 2020. május 8-án.

A napokban egyeztetünk olyan orvosokkal, akik írnának magazinunkba. Ha Ön is tud ajánlani orvost, akinek az írását szívesen olvasná, küldje el nevét és címét az info@lupusz.hu e-mail címre, s felvesszük vele a kapcsolatot, küldünk egy felkérést részére.

Ebben a lapszámban is meg fog jelenni az „Én naplóm rovat”, melyben egy betegtárs írhatja le történetét a lupusszal való együttélés kihívásáról. Jelenleg még nincs történetünk, ezért keresünk olyan betegtársat, aki szívesen írna erről. Az info@lupusz.hu e-mail címünkre várjuk a jelentkezéseket.

A magazin ingyenesen fog megjelenni, de jelentős anyagi erőforrást kell biztosítanunk, ezért csak tagjaink számára garantáljuk a magazin megkapását. Megvásárolni a későbbiekben nem lehet, mert nem kerül kereskedelmi forgalomba.

A magazinban meg tudunk jelentetni kereskedelmi hirdetést. Ha Önnek van olyan vállalkozása, amely hirdetne, vagy tudna részünkre hirdetőt ajánlani, keresse Purgel Zoltánt a (30)349-1100 számon, vagy írjon a zoltan@purgel.hu címre. A hirdetésről számlát tudunk kiállítani, s a hirdetés teljes összegével egyesületünket támogatja.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató