Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Tagjaink figyelmébe: novemberi küldemények, tagdíj fizetés

Kedves Tagjaink!

Ebben az évben újabb kihívással szembesültünk, a koronavírus-járvány civil szervezetünket is hátrányosan érintette. Elmaradt Lupusz Világnapi programunk, a gyógyszergyártó vállalatok pedig nem tudtak támogatást nyújtani részünkre, a Covid-19-re hivatkozva.

Novemberben Aktív I. és Támogató I. tagjaink számára postai levélben kézbesítjük az alábbiakat:

Lepke c. újságunk 2020/2. lapszáma

Reumatológiáról mindenkinek újság legújabb lapszáma

Egyesületünk ajándéka: 1 db FFP2 szájmaszk és 1 levél D3 vitamin rágótabletta

Terveink szerint 2021. első negyedévében fog megjelenni a Pillangó c. magazinunk legújabb, 10. lapszáma. A fő témakör mi más is lehetne, mint a koronavírus. Magazinunkban foglalkozunk védőoltásokról, a lupus szervi érintettségekről, újabb terápiás lehetőségekről. Amerikai lupus portáloktól is fog megjelenni írás magyar nyelvre lefordítva. A magazint postázni fogjuk minden Aktív I. és Támogató I. tagunknak.

Tagdíj fizetés

Kérjük tagjainkat, hogy egyesületünk zökkenőmentes működése érdekében 2021. január 31-ig egyenlítsék ki a tagdíjat. Az egyesületi tagdíj bevételünket kizárólag működési költségeink finanszírozására használjuk fel, pl. postaköltség, telefonköltség, weboldal fenntartás, nyomtatványok, stb.

2021. évi tagdíjak (változatlanul) a következők. Aktív I. és Támogató I. tagság esetén 4.000 Ft / év, Aktív II. és Támogató II. tagság esetén pedig 3.000 Ft / év.

Költségmegtakarítás miatt nem küldünk külön értesítést és készpénzátutalási megbízást (sárga csekket), kérjük, hogy mindenki keressen meg egy OTP bankfiókot, s ott fizesse be a tagdíjat vagy utalja át 11702012-2004257 bankszámlánkra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató