Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Covid-19 támogatás

Kérjük, támogasd 10.000 Ft-tal a Magyar Lupus Egyesületet! 

A koronavírus-járvány civil szervezetünket is hátrányosan érintette. Elmaradtak programjaink, a gyógyszergyártó vállalatok pedig nem tudtak támogatást nyújtani részünkre, ráadásul a Nemzeti Együttműködési Alap is elutasította 2021. évre vonatkozó pályázatunkat.

Nagyon nehéz évnek nézünk elébe. Őszre kell halasztanunk Pillangó magazinunk megjelenését, a már hagyományos május 10-i Lupusz Világnapi rendezvényünket sem tudjuk megtartani. (Helyette online előadásokat tervezünk.) Szeretnénk idén is FFP2 szájmaszkokat vásárolni, s eljuttatni lupusz betegséggel élő tagjainknak. Lepke című hírlevél kiadványunk megjelenését május első felére tervezzük. 

Nagyon nagy szükségünk van a támogatásodra, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni. Nagyon kevés forrásból gazdálkodunk, önkénteseink és tisztségviselőink térítés nélkül végzik munkájukat, üzleti tevékenységet nem végzünk, csekély működési jellegű költségünk van, becsületes múlttal rendelkezünk. 

A befolyó pénzbeli adományokból szeretnénk minél több koronavírussal kapcsolatos tájékoztatást, online videó előadást megvalósítani. 

Támogatás esetén 30 napos hozzáférést bíztosítunk:

Támogatáshoz kattints ide

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató