Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Pályázati eredmények

Ebben az évben három pályázatot nyújtottunk be a Nemzeti Civil Alapprogram pályázataira.
A „Civil szervezetek működésének támogatása” című pályázaton „Esélyegyenlőséggel biztonságos működésünkért…” című projektünkben 500.000 Ft vissza nem térítendő forrást kaptunk, melyet egyesületünk működési költségeinek fedezésére használunk fel.
A „Magyarországi civil szervezetek külföldi és nemzetközi szervezetekkel való együttműködések, tapasztalatcseréjének támogatása” című pályázaton „22nd Lupus Europe Convention – Copenhagen , Denmark 2011.” című projektünkben 520.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk, s a 22. Lupus Europe konferencia részvételi költségeinek fedezésére fogjuk felhasználni. A konferencia ebben az évben Dániában, Koppenhágában lesz megtartva 2011. szeptember 21-25-ig, s a rendezvényen 4 fő képviseli a magyar lupuszos betegeket.
A „Nyomtatott vagy elektronikus kiadvány vagy sajtótermék létrehozásának és kiadásának támogatása” című pályázaton „Autoimmun betegek egyetlen magazinja” című projektünkben 800.000 Ft forrást szerettünk volna igényelni Pillangó című magazinunk 2011/1. számának kiadási költségeihez, de sajnos az elért kiemelkedő pontszámunk ellenére sem jutottunk be a támogatható projektek körébe.
A jövőben szeretnénk minél több forrást szerezni Európai Uniós pályázatokon. Még sohasem jelent meg ennyi EU-s pályázati lehetőség civil szervezetek számára. Szeretnénk minden lehetőséget kihasználni arra, hogy az alapszabályunkban megfogalmazott célokat minél nagyobb számban meg tudjuk valósítani.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató